Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hehe. Bírom az ilyen nagyon nagy arc ürgéket, hogy az ő haverja kirájj, meg tévedhetetlen stb. Javasoltak már néhány dolgot nekem így boltokban, és eddig csak szívni tudtam velük... A legjobb az volt, hogy 1600+ xp-hez nem jó a wbk-68, amit az AMD szerint persze nagyon is jó. Akármit mondanak, az AMD nem rossz proci, függetlenül attól, hogy most az Intelnek van gyorsabb procija is. Szvsz nem fogsz rosszul járni. De ha biztos akarsz lenni, gyere te is a PROHARDVER! Golden Edition talira, és lesz ott egy Northwood is, szerintem kipróbálhatod majd (csak addig gyűjts tapasztalatot AMD-n).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest