Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
laxius_
tag
Szerintem az AMD jobbat tud mint az Intel. De ez nem kerdeses. Ne halgass az eladokra, sokszor rossz tanascot adnak. Nekem is parszor elofordult. Kelle errol egy kulon topik.
Amugy szerintem PECS-en a legdurvabb ilyen szinten az a bolt ami a széchenyi téren van kicsit lefele, es fel kell menni az emeletre. Ilyen zugbolt . Az elado a tpben vasarol es eladja sokkal dragabban. Es megel. Es en ezt nem hiszem el! Hogy ezt meg lehet csinalni, en meg csak tengodok. Nem ugrik be a bolt neve. Narisarga a tablaja. Egy negyvenes faszi a boltos de teljesen keszen van! :)) Ha rohogni akarok mindig felmegyek!
Egy kerdes.
Keso egy sulit ujra elkezdeni 23evesen?
Aktív témák
- Formula-1
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigabyte alaplap topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest