- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Segítség mit vegyek 2500 vagy 2600 bartont? Tegyük fel ha lockosat veszek akkor gondolom a 2600 a jobb? De ha jól tudom ha lockos is, mivel jó memóriám van és jó lapom lesz ezért az fsb állítással bármelyiket fel tudom húzni legfeljebb a szorzó marad, nem? Légyszi segítsetek mert már lassan szeretném megvenni.
-
Fecka
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Sajnos igazad van és ez rám nézve is vonatkozik, vagyis hiába keresek kulcsszavak alapján túl sok találat van amik közül az ember legyen a talpán aki megtalálja ami neki kell. Pedig elég sokat keresgéltem ma is de nem lettem okosabb. Meg sajna az a baj, hogy ahány válasz annyi féle. Itt akkor felrakom megint a kérdésem hátha valaki mond valami okosat. Bocsi majd legközelebb nem nyitok elhamarkodottan topicot.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- YouTube
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Le Mans Ultimate
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest