Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
adamssss #7209 üzenetére
Azért a 300K túlzás. Egy okosan összeválogatott gamer gép röhögve kijön 200k-ból, egy 7950-el, használtan még jóval kevesebből... Jó, nyilván drágább, mint a konzol. Ilyen szempontból nem lennék a helyedben, nem könnyű döntés épp most. Mondjuk amiket én játszok, az csak PC-n jó (konzolra meg nincs is), úgyhogy szerencsére nekem a konzol nem opció, így nincs min gondolkodjak.
-
wednesday
őstag
válasz
adamssss #7209 üzenetére
Szerintem a fő szempont az, hogy milyen játékokat preferálsz.
Én pl vennék konzolt, mert az kifejezetten játékgép. Csakhogy az érdeklődési köröm főleg stratégiai játék és a pár RPG-t is szeretem inkább PC-n tolni. Így egyértelmű, hogy PC marad. Akció játékok nem hoznak már lázba, kivéve pár igényesebb darabot (pl: Batman), de ezeknek jó volt a PC-s verziója is.
Szerk: Szerintem először ne gépben gondolkodj. Állítsd össze milyen játékok érdekelnek, mikor (premier vagy ráér később is), single, multi inkább stb. Majd ennek fényében el tudod dönteni mire is van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest