Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Quadgame94
őstag
válasz

Sundesz

üzenetére
						Itthoni árakról nem tudok. Külföldi teszt oldalak amikor kijött hozták a 3080 árát és 550-600 dollárt írtak. HWU árváltozásos videóit néztem mindig. Már 2022 végén volt 650-700 dollár környékén 3080.
Viszont nézzük az MSRP árakat: 3080 699 USD, 4070 599 USD. WOW 100 dollár minusz. Na ez már valami

Nyílván tudom, hogy a 3080 nagyon drága volt kb 2 évig. Viszont a többi kártya is sokat ért. 93 ezerért vettem 5600 XT STRIX-et, majd 4 hónap múlva 190 ezerért adtam el.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Futás, futópályák
 - Tesla topik
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
 - AliExpress tapasztalatok
 - Hardcore café
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest