Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alogonomus

őstag

válasz Busterftw #51697 üzenetére

Valószínűleg félreértettél. Nem arra utaltam, hogy eleve nem lesz Nvidia kártya az érdeklődők gépében, hanem arra utaltam, hogy a hír szerint esetleg csak a legújabb Ampere RTX kártyák esetén teszik bekapcsolhatóvá a sugárkövetést a Cyberpunk menüjében.
    "...so only PCs with the latest GeForce cards will experience the glory of simulated light in Cyberpunk’s neon-infused world"
    Erre írtam, hogy ezzel a saját játékuknak tennének keresztbe, hiszen alig van Ampere kártya a játékosoknál. RDNA2 kártyákból viszont várhatóan lesz eléggé jelentős készlet, de mindenképpen nagyságrendileg több lesz január elsejéig eladva, mint amennyit az Nvidia el tud adni január elsejéig.
    Cyberpunk pedig az új DXR 1.1-et használja majd, így logikus is az Ampere megkövetelése a sugárkövetés bekapcsolásához.
    Szóval míg az Nvidia marketshare talán valóban 70%+ a teljes dVGA szektort vizsgálva, addig a DXR 1.1 kártyákat nézve január elsején nagyjából 80% AMD marketshare várható egyszerűen azért, mert RDNA2 kártyák minden bizonnyal lesznek a boltokban.

Új hozzászólás Aktív témák