Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát mostmár nem derül ki mert visszavittem és visszaadták az árát, mondván nem tudnak vele mit kezdeni. elmondtuk a lenovonak si a storyt még csak nem is hallottak ilyen hibáról... Tehát passz.
Ja és igen nem ment feljebb. a GPU Z nem is látta a ramját... Szerintem ram hibás volt vagy valami levolt tiltva és a rendszermemóriával gazdálkodott.
De igazából az is volt hogy a gép sarkán volt egy pici sérülés de alulról volt látható véletlen vettük észre. tuti leejtették vagy nem tudom, persze nem klasszikus leejtés. meg amikor kihozták a raktárbóll már felvolt bontva meg elég viharvert volt a doboza is. Így gyanúzom nem az első kuncsaft voltam.Ja és kipróbáltam tesztel hogy csak alaplapi vagy csak dedikált és milire ugyanazok az adatok jöttek ki. hőfok, fps minden. Tehát valami ott nem volt kóser.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest