Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
-
-
Persze, hogy van benne igazság. Ezt csak az AMD fanboiok nem akarják észrevenni. A tipikus kettős mérce megy, foggal körömmel védik, ha az AMD csinál valami shadyt, ha meg az Intel, akkor már hordozzák is körbe a véres zászlót. Nincsenek idegileg felkészülve arra, hogyha az AMD nyeregbe kerül újra, akkor őnekik is pont olyan praktikáik lesznek, mint a bőszen szidott intelnek és nvidiának.
A procik nem boostolnak oda, ahova kellene nekik. Hogy miért, az egy másik történet. Az AMD próbálta tagad, és elmismásolni, aztán hirtelen a minap mégis közzétették, hogy érkezik a bios frissíés. Valszeg azért, mert mostanra jöttek rá mi a gond, és már biztosak benne, hogy javítható. Vagy mostanra jött rá a jogi osztályuk, hogy kénytelenek lesznek, akkor is ha amúgy ésszerű volt a boost visszavétele élettartam szempontjából. Lehet, hogy sosem fogjuk megtudni az igazságot, de attól még messze nem der8auer a hibás, aki mindössze egy teljesen korrekt felmérést csinált az ügyben.(mindemellett engem sem igazán foglalkoztat a hiányzó 50Mhz-em, mert ettől még bőven jól teljesít a rendszer)
-
fanti
addikt
Nálam a 3700X (XFR+PBO) esetében egyszer sem mértem még 70 fokot sem.
Maximum 69.7 fok volt a HWinfo szerint, de az is AMD-s LinX közben (16384MB) 3 kör.
Far Cry 5 és New Dawn alatt 65-66 fokos.
Amúgy egy német teszt is igen jónak értékeli.
Mondjuk én TG kryonaut-ot tettem alá, de a sajátja is elég jól teljesít. -
BullKoxa
őstag
Hát nem tudom én 28k-t vettem a hűtőmet ( Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme, 2db TY 147A ) , és mondjuk meg vagyok vele elégedve. Igaz meg 10k volt a csendesebb 2db venti, mert az Exteme-hez adott az ordított. Kicsit néztem is mikor a tiedét 11k-t adták. Mondom milyen láma voltam. Nekem igaz 1700x , All Core 3800 , 1.32v.
Aztán lehet hogy jó az a hűtő ami van neked, nekem ez előtt Dark Rock3 volt, de a Gpu-ról szívta a levegőt, ezért ment a háztól, na meg a gagyi szerelése . Én 8-10 fokot nyertem a jelenlegivel Az MX4 is azt hiszem megy a kukába, jelenleg Thermal Grizzly Hydronaut ami használatban van, ebből is volt a Kryonaut de az hamar elfáradt a 8 mag alatt, ezért azt eladtam. Mindegyikből a nagyot szoktam venni.
-
jokeph
nagyúr
Üdv !
3600X-em van, gyári (nem sokáig) légkavaróval.
Játék alatt 60 fok se (igaz, nem teheli annyira a CPU-t).
Idle: 35-37 fok (visszavéve 2200-ra)
CB R15/20:
max. 76 fok volt.
Hozzáteszem, hogy az Antec házam kiváló szellőzőképességű, illetve tesztelésre egy RX 550 van benne, na az lófenét se fűt.

SMT OFF-al még ennyire se melegszik.
Igazából zavaróan a hangos a gyári hűtő, úgyhogy cserélni fogom.

-
-
Zoo123
senior tag
Köszönöm szépen
fanti,
fisi,
Noukoum, veszek valami normális hűtőt erre a remek kis 3600-ra, mert megérdemli!
Az fanti által ajánlott hűtőről (Gelid Phantom) mi a véleményetek, valóban Noctua D15 szintnél 5 fokkal rosszabb eredményt hozhat mint a tesztekben?
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)