Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Ülök a székben és töprengek vagy 5 percet, hogy mit keresek itt és aztán így....
Szóval az ilyen „story” gémek már szinte reménytelenek.
Megoldás rá egy kis jegyzetelés pár mondatban összefoglalva, hogy mit is akarsz majd csinálni legközelebb és amikor újra előveszed ott van, hogy mit is akartál és mehet tovább.
Értem, hogy más megveszi, tehát én lehetek túl öreg, de attól még ez van. Eszembe sem jut, hogy én vegyek egy 5800X3D-t
Cserélgetted a cpu-t, 30e-ret is kiadtál érte, közben meg 4e-rel többért boltból lett volna sokkal jobb, amivel sok évig el lettél volna, senki nem mondta, hogy 5800x3d-t vegyél és a 34e nem több százezer, a vga meg ha elég ami van, akkor nem kell vele foglalkozni. -
Dragon3000
nagyúr
Azért magas felbontás esetében is kijön a jobb cpu, főleg 1% low és 0,1% low esetében, ami gondolom vr-ban még fontosabb. 3080-am volt korábban és felskálázás mellett használtam, így igazából 1440p-ben számolt és 4k kijelzőm van, és warzone esetében érezhető volt az 5700x-ről 5800x3d-re váltás, így a 3600 és az 5600 közt sokkal nagyobb különbség lenne.
-
hokuszpk
nagyúr
"A gyári boost 4,2GHz-en viszont 1,35-el is hibázik."
ez nem feltétlen degradáció ; egy mezei 3600 -- főleg ha korai példány -- gyári boost esetén szeret magának akár 1.4V -t is kérni - nem véletlenül. Szóval fix fesszel nem feltétlen azért hibázik, mert leromlott az állaga, csak simán lehet, hogy 1-2 századmásodpercre kevés az 1.35V.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Teclast Tablet Topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest