Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pajac: Hámozott narancs
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumee
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Tényleg vannak anomáliák a Tomahawk Bios-ával, mondjuk én pár nap alatt kigyomláltam a gondot.
Amit Recska is írt, hogy eldobálja a hangot nálam sehogy sem akart megszűnni (visszavett SOC-VDDG-FCLK sem), amíg az alap OC menüben beállított értékeket (Fesz, RAM timing) nem írtam be AMD Overclocking menün belül is.
Időnként eldobta a tRFC, tRP meg GDM-et is amíg nem lőttem be AMD Overclocking-ban.
Most már megy hiba nélkül az 1900FCLK, viszont csak 1,1V VDDG-vel, tehát 1,15V SOC mellett.(Asus-nál meg az okozott anomáliát, ha AMD Overclockingban is beállítottad...)
-
Devid_81
félisten
válasz
fudi2002
üzenetére
Tolem szemelyeset a Unify-rol olvashattal.
Az, hogy masik kolleganak volt a B550 Tomaval eleg sok baja az mas teszta.
Volt amikor melle alltam es en is mondtam, hogy az MSI most ujaknak Zen3-hoz kozel felejtos.
Nyilvan bios szintu problemak vannak most meg, nem mas, de az pont eleg.
Ez ugy atfogoan igaz az egesz MSI markara Zen3 mellett.
Kerdezhetsz ACE tulajt, nala sem mukodik sem a PBO semmi.Nekem osszesen 3 bios lehetosegem van a lapomhoz, egyik sem tokeletes de hasznalhato mindegyik ugy ahogy.
Valamiben ez a verzio rossz valamiben a masik rossz.Megnezheted nalam mennyivel masabb a memoria iras/olvasas/latency, probaltam mindent nem lett jobb.
Ezenkivul az offset sem mukodik, a curve optimiser sem mukodik stb stb.
Azert messze vagyunk meg a tokeletestol.Ilyen nem volt Zen2-vel, ott mukodott minden a Unify-ban, konkretan azert is vettem olyan lapot mert szinte semmi panasz nem volt ra.
Mivel gyanitom en vagyok az egyik egyen aki szerinted felfujta ezt az egeszet ezert irtam erre a hosszaszolasodra.
Plusz ezzel egyutt leesett, hogy miert nem vagy hajlando valaszolni a kerdesemre a Zen3 topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest