Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Géjza

őstag

válasz tusi_ #30575 üzenetére

Lassan végig érek a 3600-zal való teszteken. Számokból látszik, hogy számít a graf minőség. 10 AI-nál high-epic között 31fps a difi átlagfps-ben (121 vs 90), 20 AI-nál 23fps (104 vs 81), 30 AI-nál 10fps (84 vs 74) [itt hoztam be a med beállítást is, így med-epic között 38fps a difi> 112 vs 74 ], 30 AI-nál kezd el malmozgatni a GPU epic-nél is, itt már látszik, hogy nem tudja etetni a CPU megfelelően, 40 AI-nál med-epic között 37fps (109 vs 72, itt már alig csökkennek az fps-ek), 49 (max) AI-nál 34fps a difi med és epic között (98 vs 64). Itt már epicnél 50-60%-on megy csak a GPU.

Mindig az adott mezőny közepéről rajtolva, előzések nélkül (lebutított AI-val), belsős sisak nézetből jönnek ezek a számok száraz körülmények között (storm-mal is végignyomtam, konkrét számok ebből is vannak, de általában pár fps vesztést okoz a dry-hoz képest). 1%, 0,1%-okat és max fps-t gyűjtöttem még az átlagfps-ek mellé. Csinálok majd külső nézetből is, de szerintem csak a 30/40 AI-val, nem megyek újra végig mindenen.

Egyébként 49 AI-val is full játszható epic-ben is, folyamatos a game, nem voltak akadások, igaz fps-ből ilyen 60 körül van csak átlagban, az 1% 47fps, 0,1% meg talán 36 volt az abszolút minimum. Nem voltak ilyen 5-10 fps-re történő bezuhanások, megakadások. Teljesen ok volt.

Új hozzászólás Aktív témák