Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz fudi2002 #27674 üzenetére

Az eladasok egy dolog, most nem arra refleltaltam. :N

mod: Nem eppen. Legalabbis nem reszletezted, csak annyit irtal, hogy fajo nap lesz. Azt nem irtad, hogy miben. Intel hatalmas ceg, en nem feltem. AMD kerult mar ilyen helyzetbe, es eleg sokaig tartott(10 ev? 14?) es tized akkora eroforrassal is kimaszott belole, mikozben azert volt par hasznalhatatlan termeke, kezdve a Phenommal, aztan az FX -ekkel. Intel -nel sem lesz ez maskepp. Es szerintem gyorsan megoldjak, csak lapatra kell tenni a mostani vezetoseget.
    Van nekik kesz architekturajuk, csak in-house nem tudjak legyartani azon a csikszelen, amire tervezve lett. A megoldas kezenfekvo lenne.... :U Meg ha csak atmenetileg is.

PuMbA: Zen 2 -nek gamingben nem a gyengebb single core perf. volt a problema. Szvsz, single core a Zen2 mar rendben volt. 5.3GHz -n tudott egy i9 552 pontot CB single core teszt alatt. Egy 3950X meg tudott 542 korul, 4.7GHz korul? :) Lathatod, hogy ez nem arrol szolt. Zen 2 mas sebbol verzik. Latency, es ez az, amit a Zen 3 -nal kigyomlaltak a kozos L3 cache -el, es a CCX -ek modositasaval. Sokkal jobb a magok kozotti kommunikacio. Tobbek kozott en ezert nem tartottam a Zen 2 -ot alternativanak sem az Intel mellett, gamingre.

Új hozzászólás Aktív témák