Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gungnir
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konfigot szeretném kicsit fejleszteni.
alaplap:
asus m5a97processzor:
AMD FX-6100videókártya:
r9 270x 4gb, Sapphirememóra:
8GB kingtson hyperx blu 1600mhzProci hűtő:
ARCTIC Freezer 7 pro rev2 ( de szerintem ebből is kell újabb, nem tudom am4-hez jó-e. Illetve már csak az a mount van meg ami jelenleg fel van szerelve, az meg am3+.Ház:
cooler master elite 430SSD
KINGSTON SV300S37A120G, windows fut rajta meg az akutális játék.HDD
SAMSUNG HD103SJTáp
Chieftec , CTG 500 80P , 4+ évesA memóriát és a videókártyát leszámítva minden alkatrészem 2012 őszi, ha jól emlékszek.
Ryzen 1600x -re gondoltam + nyilván egy hozzá megfelelő alaplapot,
Multitask az bőven van illetve játékoknál szeretnék 45-50+ stabil FPS-t full HD-ban. Nem feltétlen a legmagasabb grafikai beállításokon, de nagyjából highon (AA-t pl simán kikapcsolom, ha kell).
Illetve, mi az a konfig ha esetleg proci+gpu-t is fejlesztenék, amihez nagyobb táp kellene már?membrandj kollága írányított át ide, mivel Ryzen-ben gondolkozok és elmondása alapján érzékenyebb a lap-ram párosra a Ryzen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest