Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
lacafaca #5144 üzenetére
Lehet hogy sok gond van még a memória terén, nekem, pl jelenleg 2133-on megy, bosszankodok, mivel benne van a lapom QVL listájában az a memória, de sajnos nem megy többel, Még. Viszont ha én egy 8 magos Intelt akartam volna összerakni, akkor 420-430eFt-ot kelett volna kiperkálnom csak a lap + prociért, amire még rájön a memóriák elszállt ára. Nem vagyok a saját pénztárcám ellensége, és belefér ez a kis "cumi". Valakinek meg már megy pöccre.
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
lacafaca #5144 üzenetére
Én csak mezei userként tudok nyilatkozni: ugyanazon a héten raktam össze egy Kaby Lake rendszert (ami elvileg nagyon kiforrott, pöccröff és társai) meg egy Ryzen rendszert. Mindkettőnél frissítenem kellett az alaplapi BIOSt, hogy a memóriák rendesen működjenek dual channel módban. Ettől eltekintve pöccröff volt mindkettő.
-
BeZol
őstag
válasz
lacafaca #5144 üzenetére
Téves, ezt is összerakod és megy.
A cumi ott kezdődik, ha többet akarsz kihozni belőle, mert az már a tuning körébe tartozik, ahogy az Intelnél is, és ehhez kell több próbálgatás. Elég hamar kiderül, mit tud az aktuális bios-szal a gép, szóval csak leírva szörnyű a dolog.
Cumizni meg azért éri meg vele, mert van tartalék a procikban, 3.8ghz-et még stock cooler-rel is ki lehet hozni a procikból, nem kell a gyári akár 3ghz-nél megragadni, ill. játékok alatt akár 15% gyorsulás érhető el 3200MHz-es ramokkal a 2133MHz-esekhez képest, de ahogy a fentebbi youtube videóban is látható volt, az újabb játékokban fullos grafika környékén csak 90fps-től jön elő a különbség a memória órajeléből adódóan, tehát ezzel sem kell feltétlen cumizni. -
Cathulhu
addikt
válasz
lacafaca #5144 üzenetére
Nem izzadtam ossze semmit, osszevalogattam a megfelelo alkatreszeket es megy minden pocc roff. Osszeraktam, elsore indult, AXMP-t elsore aktivaltam es azota is betonstabil. Szeretem mikor valaki kivalogatja azokat a tenyeket amik az o allaspontjat tamasztjak ala, aztan ezzel igazolva latja az igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Warhammer 40.000
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest