Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Chalez
üzenetére
A cuccaid között 2600X van írva procinak, akkor most az van, vagy csak előre beírtad?

Érdekel mennyit hozna neked, ugyanaz a ram, ugyanaz a vga, ugyanaz az ssd van nekem is, csak az alaplap más, de mire beszereled, addigra lehet meglesz nekem is

Én is most akarnék váltani 2600-ra az 1300X-ről, nem tudom mennyit hozna játékban. Kimértem a Division 2 Benchmark részével az összes variációt, hogy most mit tud egy Vega 56 mellett, meg hogy végülis mire állítsam hogy jól fusson
(a proci ugye gyenge a Vega mellé), végülis nem rossz proci ez sem, csak lassan már nem az új játékokhoz való, azt érezni.A felső sor a DX11, az alsó a DX12 eredményei:
Remélem nem gond, hogy iderakom az eredményeket és elfér itt

Menet közben észrevettem, hogy a Rainmeter jó 8-14%-ot lefog a prociból
de már úgy hagytam, hogy ugyan úgy legyen lefuttatva mind. Utána kikapcsoltam és megnéztem párat újra, kb. 3-5fps-t jelentett.
DX12 alatt nálam valamiért állandóan összeomlik a játék, hol 5 perc, hol 10, de volt mikor majd egy órát is kibírt. Benchmark közben kb. minden harmadiknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(a proci ugye gyenge a Vega mellé), végülis nem rossz proci ez sem, csak lassan már nem az új játékokhoz való, azt érezni.
de már úgy hagytam, hogy ugyan úgy legyen lefuttatva mind. Utána kikapcsoltam és megnéztem párat újra, kb. 3-5fps-t jelentett.