Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feriboy2 #28631 üzenetére
Próbáld meg a fenti ventit kifújásra állítani (120/140-es low profile nem férne el?), elvileg az lenne a normális légirány.
Bár nekem MasterCase 5 Pro házam van (direkt azért vettem ezt, mert elfér benne a Noctua D15 a magas ramok mellett is), 6 db 140-es ventivel, ebből 3 elöl befúj, 2 fent + 1 hátul meg ki, így semmi problémám nem volt még melegedéssel (4 Ghz-re van belőve a proci). Jó, mondjuk az azért nagyobb ház.
Még azt is el tudom képzelni, hogy kevés a Brockenre az 1 venti és nincs a házban a hűtő mellett már elég hely, hogy az első ventik rendesen kifejtsék a hatásukat (=meglegyen a normális átmenő levegő), csak "megakadnak" benne. Esetleg a Brocken hátsó felére megpróbálhatsz még egy ventit rakni, ami hátra fúj, ha van hely/rögzítési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest