Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curse
tag
Alapból a 2 távolabbi slotban van, azokat írja alapból a lap papírja elsődlegesnek.
Channel A2-B2, esetleg meg fogom próbálni A1-B1-ben.FeriBoy2: Be sem bootol, hanem párelindulás-leállás után vissza állítja magát 2133mhz-re.(oc nem sikerült üzenettel)
2666mhz-en meg elindult, aztán kifagyott fél óra után memória hibával, amikor stabil 1.25-re raktam a dramvoltage-t. (Gondoltam annyi elég ha a 3ghz-hez kell 1.35) aztán felidegesített hogy nehogymá 2666mhz-hez is kelljen 1.3 és visszaraktam 2133mhz-re. -
Albigator
őstag
Az Asus Prime B450 Pluson?
De amúgy akik konkrétan tuning célra vesznek, vettek lapot akkor az egyértelműen X470/370 .
Én nem tervezek OC-t, ahogy a kérdező se olyat keresett ezért írtam neki a B450-et.
Az hogy a 450-eseken belül melyiknek jobb kicsit a VRM-je más kérdés, de azért nem hiszem h megközelítené bármelyik is egy X470esét. .. -
Albigator
őstag
Hello!
Szép, gratula.
Látom te is Samu M.2-es SSD-t vettél, csak a 970-eset. Én is azon gondolkodtam de maradtam 960 mellett a + 2 év gari miatt. Írták többen is nekem hogy Satás is elég lett volna (mondjuk később még vehetek azt is még1et
), de majd valószínű h a leendő hely hiány miatt a házban és a jobb szellőzés érdekében a 3 db 2,5"-os rekeszeket kiszedem, így csak jól jön az M.2.
+ Talán még jobb lesz (ace)streamet nézni, ugyebár a cash fileok sokkal gyorsabban íródnak/olvasódnak. Nem tudom a gyakorlatban ez számít-e mondjuk.Az durva ha már az X470-en sincs normális VRM egyébként.
OFF: de mindenkinek szól aki kicsit komolyabban ott van a windows vásárlás világában.
Ezekre a kérdésekre várok még válaszokat (minél hamarabb)
:
[link]
[link]
A lényeg nekem minél olcsóbban win10 64 bit, nem muszáj Pro bár ha 20k környékén van akkor jöhet.
Nem valószínű de ha később mégis újítanék későbbi ryzen generációra, akkor nem árt ha tudnám költöztetni a win-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest