- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Acheron #7748 üzenetére
Szia! Nagyon nézd meg azokat a ledeket, mert erősen világít és könnyen össze lehet keverni, de tényleg. Ha van valami színes üveged, esetleg napszemcsid, vedd fel és úgy nézz rá közelről, akkor még a mobo-n lévő feliratot is el tudod olvasni, mi mellett világít a LED.
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azzal a kártyával amit írtál csak úgy fog képet adni, ha a legalsó PCIE slotba teszed a kártyát.
Itt az én videóm a szerelésről, Aazt hiszem nekem is narancs leddel világított de visszanézem mindjárt. Nekem a megoldás ennyi volt, hogy alulra tettem a kártyát.De nálad ez is lehet:
Szereltél már korábban DDR4-es asztali memóriát? Azért kérdezem, mert DDR3-hoz képest SOKKAL erősebben kell belenyomni a lapba, legalábbis én ezt tapasztaltam. Én mikor szereltem elsőre belepattant de egyből észrevettem, hogy nem teljesen... úgyhogy kivettem és erősebb nyomással pattintottam bele. Ezt próbáld meg te is: vedd ki a ramokat és pattintsd be őket újra, erősen nyomva.
Amit még próbálj ki: Bizonyosodj meg róla, hogy az a VGA azzal a kábellel amit próbálsz ad-e képet más konfigban. Esetleg próbálj meg másik kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest