Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Előre is elnézést hogy ide írok, 1600x-em van de úgy látom itt nagyobb a mozgás mint nálunk.
Szóval a gyári 3600mhz helyett most 3700mhz-en megy akármit állítok. Feszültség ugrál 1.2 és 1.4v között még 0 terhelésnél is
Arra a Ryzen Masteres anomáliára mi a megoldás, hogy bármit állítok benne nem maradnak meg a beállítások újraindítás után? Eddig tökéletesen működött 3700mhz-en amit még régebben beállítottam, alacsony feszültségen sőt ha nem volt terhelve akkor a feszt is megfelezte (kiegyensúlyozott energiagazdálkosánál). Most vissza akartam venni 3600-ra még kisebb fesszel, de mintha meghalt volna.
Megy a save profile, apply aztán újraindítom és eltűnik. Sőt utána már apply-olni sem lehet RM-en belül, hiába nyomok rá nem történik semmi csak úgy, ha a beállítani kívánt 3600mhz-es értéket megváltoztatom 3625-re, majd apply és vissza 3600-ra. Így elfogadja.Biztos vagyok benne, hogy az RM a ludas, már próbáltam safe módban letörölni Revo+Ccleaner párossal hogy a registryből is kitöröljön mindent de ugyan az.
Letöröltem az MSI Afterburnert is, hátha az a baja de eddig működött mellette tökéletesen.Akárhányszor újratelepítem megvannak a mentett profiljaim de nincsenek alkalmazva. Volt már CMOS reset, az sem segített.Gondolom egy Windows reinstall megoldaná, de azt meg nagyon nem szeretném, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest