- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Benyaking #8963 üzenetére
Akkor neked bolti csak kéz alól van.Nekem egy PH-s bazáros kollégától van.Ő intézi a garit nekem.Csak a sértetlen hűtő legyen meg,a matricát meg intézi.10-20 cm-ről alig 30 mp-ig melegítettem.Esetleg fotózd le te is és ha sérülne csináltass matricás emberrel egy ugyan olyat.Viszont ha szétmegy a matrica ês nincs rá kapcsolatod akkor bukod a garit,bár egy másik bazáros kolléga erre azt mondta,hogy a kisker jóindulatán múlik az egész...
t72killer : Itt is van a fórumon róla adar,de azt hiszem 85 fok körül mentek alapfeszes tuningal ami szerintem kissé magas,bàr ha nem akarod feszelni akkor okés lehet.
HMS : Így igaz,én is csak ezért mertem belevágni
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Benyaking #8945 üzenetére
Hajszárító+penge,óvatosan alávágva.Nekem egy nagyon pici maradt rajta ami még jól is jön,hogy be tudjam tájolni a pontos helyét,hogy hova ragasszam,vissza(használt matrica nem tapadós ellen oldalára van ráragasztva ideiglenesen). Hozzáteszem én PH-s példányt szereztem és az sem lenne probléma ha miszlikbe szakadt volna,de ha bolti példány lenne akkor remegne a kezem...
Jobb felső sarokban(alsó kép) látszik a matrica maradvány,baromi sérülékeny tehát ésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest