- sziku69: Szólánc.
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
MrPetya19 #22555 üzenetére
Jól fut, de 290-el egyértelműen folyamatosabbnak tűnik nekem, mint a 7970-el. Ha MSAA-t is tol rá az ember, akkor már nem is elég 3 giga VRAM, meg a Hawaii-ra szerintem jobban lett optimalizálva, mint Tahiti-re, meg a többire.
A DX BF4-ben szerintem direkt le lett butítva az AMD-nél, hogy sokkal jobbnak látsszon a Mantle. -
-
HSM
félisten
válasz
MrPetya19 #12678 üzenetére
Miért olyan nehéz megnézni, melyik hozzászólásra válaszoltam?
A nyitott tesztpadnak, amit a fórumtárs linkelt egy ventije sincs.
(#12679) Bélaaaa: Jajj....
Nagyon szép.A fóliát mindig le kell szedni a hűtőről, csak azért van rajta, nehogy megkarcolódjon, és szép maradjon szállítás közben.
(#12682) Attix82: Ez igazán gonoszkodó poén volt.
-
válasz
MrPetya19 #8668 üzenetére
Volt pár aktív/nem aktív átalakítóm, minidp ---> dvi, erre pedig dvi --> vga átalakítót játszva.
A legjobb esetben is a gép felismerte, hogy van kijelző rákötve, de jelet nem kapott a monitor.Ettől függetlenül lehetséges, hogy létezik valami megoldás, ami nem kerül egy vagyonba, én nem vagyok otthon átalakítók terén.
-
-
KAMELOT
titán
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
MrPetya19 #5051 üzenetére
Mi nem panaszkodunk hanem dicsérjük és ajánljuk. Emellett objektíven elfogadjuk, hogy a kártya a mostani trendet nézve egy picit hosszabb a többinél. Ennyi ; ) Én nekem attól még jó
Sonja: Én most 25 ért vettem egy Cooler master silenció házat mert baromira tetszik a kinézete (25K) és kivehető a HDD rekesz stb. A Sapphire 290X Tri-X miatt meg amúgy is időszerű volt már a gépház csere. A régi ház már nagyon leharcolt állapotban van.
Egyelőre a Ház bontatlanul álla sarokban várja a kártyát
-
Sonja
nagyúr
válasz
MrPetya19 #5051 üzenetére
Ezt mégis honnan veszed, hogy hosszabb volt a Sapphire HD 7950 VAPOR-X?
Csak mert jóval rövidebb (275mm), mint ez a Tri-X (305mm).
(#5050) Gilthanas: Én is gondolkodom rajta, hogy ha az MSI se lesz jó, akkor veszek egy Full Tower házat (Fractal Design ARC XL).
Ez még elviselhető áron van (35eHUF).
-
Sonja
nagyúr
válasz
MrPetya19 #4813 üzenetére
Persze, de az angoloknál eleve drágább (mármint átszámolva forintra). Itt az az MSI R9 290 Gaming csak 10 fonttal olcsóbb ASUS-nál, azaz 380GBP.
Ha így nézzük, elvileg nem kerülhet sokkal többe majd az ASUS (olyan +5eHUF).
-
MastR
tag
válasz
MrPetya19 #2288 üzenetére
EK-Ekoolant UV Blue. De még semmilyen világítás nincs a házba beszerelve. Uv ledeket tervezek beszerezni, kiváncsi vagyok, hogy mit mutat
Motion_Blur Szerintem nézz utánna a neten, hogy mi a legjobb módszer nehogy úgy járj mint én
Tényleg nem egy kis matrica csupán, elég rideg, és törésre hajlamos -
Goldmen75
őstag
válasz
MrPetya19 #2024 üzenetére
Én 1-2 éve használtam híbridet, de beszéltem ffodi-val, aki írt is róla, de már nem foglalkozott vele rég, s lehet az új driverek már nem kezelik a dolgot, anno is kellett valami file hozzá vagy mi , pontosan nem emléxem, de anno frankón működött s szépen fizikázott az ati mellé berakott nv
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest