Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Hencso
üzenetére
A VRAM-ról beszél az úriember, csak nem ért hozzá... VRM =/=VRAM
A GDDR5-ös RAM chip-ek effektív órajelét úgy kapod meg, ha az órajelüket beszorzod 4-el mivel (leegyszerűsítve)egy órajel alatt párhuzamosan 4 műveletet hajtanak végre!A VRM a kártya feszültség ellátó áramköre. A VRAM pedig a kártyán található memória.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Hencso
üzenetére
Én most vettem egy Asus R9 390 DC2-t. Eddig nyugodt szívvel tudom ajánlani neked, a hűtés eddig kifogástalan.
Néhány adat:
Kikapcsolt v-sync:
Battlefield 4, Battlefront: GPU max 65 fok, Vram, max 68 fokBekapcsolt v-sync:
Battlefield 4: GPU max 55 fok, Vram max 65 fok
Battlefront: GPU max 58 fok, Vram hasonlóan 65 fok környéke
GTA 5: GPU max 65 fok, Vram max 70 fokMindenhol ultra beállítások vannak. Kivéve GTA 5-öt, ott az MSAA csak 2x-es.
Szóval a hiedelmekkel ellentétben nincs rossz hűtése. -
afelaldozhat
tag
válasz
Hencso
üzenetére
A topikban olvasottak alapján nem igazán épít egy homokozóban várat az ASUS és a SHAPPIRE.......
Vásárláskor ami nálam szempont az sokkal inkább a hardverek minőségi felépítése.
Ha a képeket jól látom a 3 ventis ASUS on is elfelejtették hűteni az ASUS mérnökei a ramokat.A SHAPPIRE minden téren minőségibb felépítésű kártya az ASUS-nál.Hűtés szempontjából ég és föld a különbség a Shappire javára.
Mikor én új terméket vásárolok nem igazán tud meghatni egy adott terméknél,hogy 2 esetleg 3 év garancia van e rá.
Sokkal inkább érdekel a felépítése.Mennyire hordozza a termék felépítése magában a meghibásodást.A gar csak egy dolog.Magyarországon a kereskedők (tisztelet a kvételnek) imádják a tisztelt vásárlót szivatni a garral.......
Én a Shappire vásárlásával nyugodt vagyok.Nagyon bízok benne,hogy 2 évet hiba nélkül le fog tudni nálam.És ez számomra fontos.Ezzel szemben az ASUS,Giga időzített bomba.Garral pedig senki nem szeret szívni

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval a hiedelmekkel ellentétben nincs rossz hűtése.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)