Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz korion #23988 üzenetére
Az nagyon jó a 67 C, nekem most jött meg az Asus ref. az simán 94 C. Nagyon forró...remélem nem tesz kárt se magában, se más alkatrészben ezzel a magas hővel.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
deadwing
addikt
válasz korion #24760 üzenetére
Nincs a hynixekkel semmi baj, azt eredményeid jónak mondhatók, de a beállítások nincsenek maxon, próbálj egyet full screen, 1920*1080 és ultra qualityval. Szóval minden maxon legyen
VRM hőfok lehetne kevesebb.(#24762) zovipa: nálad viszont elég sok a VRM hőfok, pláne úgy, hogy rángatja lefelé az órajelét a kártya. +50% power limit meg van neki adva? Ha megnézed az órajelet, annak a teszt alatt folyamatosan fent kell lennie maxon.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz korion #24801 üzenetére
Közben sehogy. Nem kell azt folyton nézni
Elég ha a végén megnézed a max értékeket, de egyébként is a hőfokokkal már tisztában vagy, felesleges folyton futtatni a GPU-Z-t.
Továbbá nekem volt olyan régebben, hogy összeakadt az MSI Afterburnerrel, így azóta én nem tartom egészségesnek az állandó futtatását, de ez csak az én véleményem.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
zovifapp111
senior tag
válasz korion #24794 üzenetére
Bocsi, DroiDMesternek szántam Átnéztem és minden OK. a hűtésen,majd ventit cseréltem.Most ilyen hőmérsékletet produkál 5 heaven után.
Ennél jobbat csak akkor, ha hátulról is kap egy ventit a nyák,de szerintem felesleges.Játékok alatt a 60 fokot semmi sem lépi túl.[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
Joshi
titán
válasz korion #24895 üzenetére
Köszi hogy ezt belinkelted mert egy korábbi screenemben még nálam is 58,3% volt a max, de mostanra ez 30,4%-ra csökkent. Gondoltam egyet és újraraktam az Omega drivert és láss csodát ismét 58,3% lett a max. A probléma az Afterburnerrel van, mert abban a pillanatban ahogy telepítem és újraindítom a gépet már csak 30,4% lesz a max. Az a baj a CCC-vel hogy ott nem tudok + feszt állítani, ahhoz kell egy külső progi. Még megpróbálom a Trixx-et friss Omegával telepítve AB nélkül. Meglátjuk.
(#24896) ffodi nekem pontosan ez a kártyám van: Gigabyte GV-R929D5-4GD-B
[ Szerkesztve ]
-
korion
senior tag
válasz korion #30781 üzenetére
Nálam a GPU 70-75 fok max most visszavettem fix fps-re (83fps) így inkább 70 fok!
ramokból az egyik mindig 10 fokkal melegebb (minimum) 75-90fok maximum!most betettem előre egy ventit és 5C minimum nyertem!In Win H Frame házam van és nincs fent az oldallap!
és Xfx R9 290 DD vga-m van!
HWINFO64 programmal monitorozok!okos kis program és mér szinte mindent!
üdv!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Televan74
nagyúr
válasz korion #30870 üzenetére
Az jó,de én most csak a hivatalos szövegre tudtam hivatkozni.Nem tudtam személyesen megnézni, mivel a kártyám még garanciális ügyintézés alatt áll(ráadásul valószínűleg +1 hét lesz a 20. -i hét miatt ). De akkor ezek szerint nincs nagy különbség a 60fps és a 83fps között.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
xxxxxxxxx
tag
válasz korion #30944 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. 390 Nitro alapon valamivel több mint 2500 pontot hoz Tuningolva egy hangyaszarnyival maradok el a 3000 pontól. Ahogy én észrevettem GPU-t nagyon eszi ez a tesztprogram amélyk nagyobb órajelű az papírozhatóbban többet hoz a konyhára.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz korion #34693 üzenetére
Dc3oc sem egy remekmű.Allergiás a gyenge házhűtésre és elég meleg tud lenni.A 390 azonos órajelen 6-10%-al lassabb mint a 390x.
Végeredményben ha a 390 elfogy,elfogy a 390x-is (bár nekem pont jól jött az a hajszálnyi +craft,de ez a ritkább és valóban drágább)
Gigát csakúgy szabad venni,hogy veszel hozzá egy custom hűtést,pl a morpheust.Nincs rajta csavar matrica,így nem bukod a garit.A 2 év gari miatt sajnos kiesik a legjobb hűtés,de érdemes elgondoljodnod rajta (Sapphire Nitro/TriX)
Nekem volt 290x-em ami mod biossal simán fogta a 390/390x-eket,igaz elég jó kis példány volt (1620-at is ment a memória,de ritka az ilyen). -
Milka 78
nagyúr
-
ricinus13
senior tag
válasz korion #35287 üzenetére
A legjobb az lenne ha a Sapphire 3 év garit adna, szerintem innentől kezdve nem lenne kérdés hogy mit kell venni. Nálam több mint 3 évig szolgált egy 7950 Vapor-X. Ilyen csendes valamit én még nem hallottam. Max terhelés alatt 66C 40% ventivel. De nekem az MSI plusz 1 éve megéri azt az esetleges többlet hangot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest