Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Nálam is ekörül volt a Giga 290. 4,4Ghz-re húzott 4690K-val 350W volt gyárilag, kimaxolt power limittel, órajelugrálás nélkül a gyári 947/1250Mhz órajelén BF4 Mantle alatt FHD maxon, mai eléggé meghajtotta a VGA-t is, procit is (99% és 80%). Kicsit alulfeszelve a VGA-t 900Mhz-en már megállt 300W-ból is.

Természetesen nálam V-sync OFF-al, ha az is ment volna, az jócskán szelidített volna még a számokon.Igen, a Te eseted pedig a másik véglet kb.

-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
a fogyasztásmérő szerint 380w volt a peak (szerintem cod bo3 miatt, de az amúgy is a pc játékipar szégyene), szemre volt 350w a max. gta 5 közben 250-300w között ugrál, de vsync-et is vegyük figyelembe, ami a legnagyobb korlát a mutatványban, mert próbálom úgy belőni a játékot, hogy 60 fps alá ne essen be, szóval a vga 70-80% között pöröghet átlagban. papíron 360w maxot adott meg a gyártó a 12 voltos ágakra, amibe belekalkulálom a táp hatásfokát (360/0,85), akkor 423 wattot vehet fel a konnektorból max, és akkor az 5 voltos dolgokat nem számoltam bele, de amúgy sem sok vizet zavarnak (usb-s kütyük, 2db ssd).
szóval szerintem beleférek a keretbe, de senkinek sem javaslom. nem tudtam kihagyni 65-ért ezt a kártyát, viszont a már leírt okból tápot nem fogok cserélni. amúgy is alulfesz mániás vagyok, úgyhogy még kihívásnak is megteszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- iPhone topik
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi