- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
válasz
Ghoula #26156 üzenetére
Idézném a tulajt, akinél történt az eset:
I got a damn good oc on this card with the gelid. +25mv core, 50% power increase, 1150mhz core 1375 mem stable. Wasnt OC'd when it popped [link]
Szóval még véletlenül sem lehetett az extra fesz. miatt, mivel nem is volt extra fesz.(#26146) HSM: Akkor nevezzük egy chip-nek, nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy a CPU magok általában (és a Te konkrét esetedben is minden bizonnyal) nagyon különböző terhelést kapnak. Le merném fogadni, hogy a példádban az adott mag később végzett a számítással, mint a többi.
A GPU magok tervezésnél nagyon komolyan veszik az ilyen "hot spot"-ok elkerülését, és lévén itt az ütemező felett teljes kontrollja van a HW/Driver párosnak, meglepődnék, ha nagyon inkonzisztens hőfokok lennének.
Én eddig egyébként olyan elemzésekkel találkoztam, ahol a GPU szerepel mint hot spot a CPU mellett. Vagy esetleg a vertex engine és az fbu a GPU-n belül még a GF4-es időkből ([link]), de olyannal még nem, ahol az egyes GPU magok között fordult volna elő ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- FOTÓS beárazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest