Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrzed

senior tag

válasz slloyd #25404 üzenetére

Én is épp mostanában csináltam végig a házvásárlási tortúrát... A tiédhez hasonló formavilág és árkategória volt az elképzelésem. Végül is egy Fractal Design Define R5-ös lett a kiválasztott a 100 euró körüli árával. A konfigomat beköltöztetve nagyon minőségi benyomást keltett bennem. Megjegyzem, hogy szívem szerint a silverstone 90 fokkal elforgatott belső elrendezésű házaiból választottam volna, de ennyit már én sem szántam rá.
    Ebben a házban egy i5-ös lakik 3,7GHz-en hajtva, mellette egy ref r9 290-es. A gyári két ventilátor előlről szívja befelé a levegőt 7 volton hajtva, hátul pedig egy viszonylag nagyobb teljesítményű fújja ki a levegőt az aktuális hőfokhoz igazodva. Szobahőmérsékletű környezetben üzemeltetve idle 24 fokot mutat az alaplapi szenzor, órákig csúcsra járatva pedig nem haladja meg a 34 fokot. Ebben a felállásban a 290-es max terhelés mellett 82-84 fokos gpu-val dolgozik 60%-os ventilátorsebesség mellett. Halknak azért nem mondhatnám, de egyáltalán nem zavarja a már alvó családot.
    Esetleg érdemes lenne megnézned a Fractal Design Core 3500-at, annak az ára 70 euró körül mozog, és nagyon hasonló a belső elrendezése az R5-öséhez.

Új hozzászólás Aktív témák