- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #23552 üzenetére
A memóriák a meleget nem szeretik, tahát szvsz inkább a meleg kártyától halnak le. A Vapor-X-en viszont igazán királyi dolguk van, hűvös a VRM is, és hűtve van a ram is. Ráadásul két fázis eteti őket.
(#23553) asdxv: Én is a Lightninget venném, ha választani kéne, de kizárólag a +1 év gari miatt. A Vaport jobbnak tartom amúgy.
(#23554) daveoff: Nem egészen értem, miről beszélsz.
Felvilágosíthatnál, szerinted mitől prémiumkártya egy prémiumkártya.
Énszerintem ez a felhasznált komponensek, és a tervezés következtében kialakuló tulajdonság. Nekem az a prémium, ami magasabb minőségű cuccokból, a többinél jobban "túltervezve" készül. Ebbe pedig a 290X-es mezőnyben a Lightning, és a Vapor-X, ami beleesik.A Lightning szvsz LN2-re és gariban erősebb, a Vapor hűtésben. De ahogy írtam, mindkét termék prémium (az én definícióm szerint) és kitűnő.
Meg lehet nézni, elég korrektül összerakott cucc. [link] -
daveoff
veterán
válasz
Cole86 #23552 üzenetére
Én nem is kívántam vitatkozni ezen, HSM az aki vitafórumnak fogja fel az egész PH-t. Maradjunk annyiban, hogy a prémium termék az teljesen mást jelent, mint amire ti gondoltok. A Vapor-X bizonyára egy kifogástalan, jó minőségi videokártya, de ennyi, nem több, a Lightning pedig nevezhető prémium terméknek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest