Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Natrak1982 #20624 üzenetére
neked a Asrock p67 pro3 jó lapnak számít? szinte a leg olcsóbb leg szarabb lap ami kapható(volt) LGA1155.re!
Nekem volt a sokak által istenített, és sok oldal által is dicsért ASRock Z-77 Extreme-4 de alig vártam hogy meg szabaduljak tőle! az eddigi legrosszabb alaplapom volt(pedig az elmúlt 20.éven volt kb 150.alaplapom)
Rengeteg problémám volt vele, és tuningolni sem kellett hogy szar legyen!
De neked legyen szerencséd a p67 pro3 hoz! és legyen hibátlan a 290 es kariddal!
---------------------------------------------------------------------------------------------
HSM : Akkor kicsit fére érthetően fogalmaztál, mert nekem úgy jött le hogy az alaplap nem tudja a 3.0 nem pedig a cpu!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gombászkönyvek egyben
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest