Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"Te kifogtál egy melegedőst, bár nem tudom mit hogy állítgattál, mert úgy emlékszem egyik pillanatról a másikra csak úgy jobb lett."
Azért lett jobb, mert az auto ventiről manuálisra váltottam.
Ami nem gond, de jóval hangosabb lett.
"Sosem értettem, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy egyik kártya márka jobban megy mint a másik ezért ajánlottabb. Ilyen nincs. Vagy te belelátsz a világ maxwell készletébe és tudod melyik mennyit megy? Vagy minden vásárló tapasztalatát tudod?"
Te vennél X-es verziót MSi-ből ha a 290-el befürödtél volna?
Hagyjuk már ezt. Mindenki a saját tapasztalataiból indul ki, és saját szuverén magánügye milyen márkákat preferál. Az én szememben a Sapphire, PowerColor az etalon hosszú ideje, de ebből is volt hogy kifogtam kevésbé jó példányt. Ettől még nem xarozom, és továbbra is azt mondom, hogy jó kártyák (7970 CF PowerColor volt, ami két egymás utáni sorozatszámon gördült le a gyártósorról, mégis az egyik csak 1080-1100-at ment, a másik 1220-at)
Bárkit megkérdezel, van egy felállított gyártói rangsora a saját és közvetlen környezete alapján. Lehet nem mindenki de szakmai hozzáértéstől függetlenül a többség ilyen.
Ha a szívemre teszem a kezem, igen mély nyomot hagyott bennem az elmúlt hónapok garanciális ügyintézése az Iponnal, majd az MSi-vel, a végkifejlettől függetlenül, ami csak azért jött így össze, mert handicappel indultam a garanciális ügyintézésben.
Neked is csak azt tudom javasolni olvasgasd át a Maxwell topikot. Sokan vettek Gigát, talán a legtöbben és eddig nincs gond, ami persze változhat az idő múlásával. StriX-ről, MSi-ről általánosságban eddig az mondható el, hogy kicsit melegebbek mint a Giga, és kevésbé mennek jól. Elég sok a tulaj odaát, nem 1-2 vevő tapasztalatai ezek. Persze alapvetően tök mindegy, hogy 60 vagy 65 fok terhelésen, de ha befér a házba a 31cm Giga, akkor miért ne legyen hűvösebb? Ami persze nyáron még nagyon jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest