Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Habugi #11920 üzenetére

Pedig ez halk működésre kigyúrt ház, nem is teljesítményre. :C Lesd meg ezt a házat, szerintem brutális: [link].
    Na, ez van teljesítményre, hogy a 2db 1200rpm-es 18cm-es venti telibefújja a konfigot. :C Egy olyan venti is lefújja a fejem (olyat raktam be az enyémbe előre), nemhogy kettő.

(#11919) daneeeeee: SilverStone RV03 állati profi ház, brutál hűéssel, és "csak" 40K újonann. Ha nem akarnék többet házra költeni, olyat vennék, vagy ami van, FT01, de az ugye inkább halk, mint erős.

(#11923) korcsi: Az összes ATI-nál így volt, amivel eddig foglalkoztam. :) A Tahitiknél is így volt még. A 290-essel még nem foglalkoztam annyit, hogy minden kétséget kizáróan megállapítsam, de úgy fest, ezeknél is így van. Meg, miért pont itt találnák ki, hogy fordítva legyen. :DDD

(#11925) GeneraL_XTX: Egy dolgot próbálnék még meg, hogy nyitott oldallal, ha kézben tartott ventivel fújod a hátulját, a procihűtőd alatt, akkor mit művel. Ha akkor is szar (sanszos, hogy az lesz), akkor tényleg úgy fest, hogy megint belenyúltál. :(

Ilyen szempontból jobb az Asus, hogy kis részét kijuttatja hátra. Amúgy meg ahogy 1000X leírtam már, bizonyos házakba az egyik ideálisabb, bizonyosakba a másik.

(#11926) ricshard444: Új kártyánál nem szokott rossz lenni a pasztázás. :N Inkább a hűtőben lehet gyártási hiba, rosszul megmunkált érintkező felület, nem megfelelően sikerült forrasztás valamelyik hőcsőnél, nem megfelelően pontos rögzítés, ilyesmik.

Új hozzászólás Aktív témák