- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Pofám leszakad, hogy a februári driver óta az összes driver bugos SW Battlefrontban a havas pályákon... Mindig vissza kell tegyem..
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Szerintem gondolkozzon generáció váltásban (haswell legalább).
Aztán mehet az MSI/Sapphire 480 4GB.
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Senki?

-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Igen, néha 3 évvel adják, viszont én alapeset 2 év sapphire garival számoltam, de jogos!

-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Nekem kerek 1 hete van meg, eddig csak Star Wars Battlefrontoztam rajta, napi 3-4 órát is akár folyamatosan (nagyon leköt a heroes vs villains mód
), néha vettem észre, hogy a fix 60 fps lemegy 3-4 másodpercre 40 alá is, de utána visszaáll ás megint "jó" több óráig is. Nekem be van lőve a legnagyobb power limit, így elvileg az kell, hogy fixen tartsa. Valamint olvastam, hogy a legújabb ReLive driver nem lett a legjobb, elvileg még 1-2 update/patch a drivernek és jó lesz.(#12709) Fortum
MSI.
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Elbeszélek én magammal..
Végül ma volt időm, tesztelgettem.
Wattman 1 kalap sz.. össze vissza ugrált a gpu órajel heaven alatt. Fogtam minden defaultra lőttem, msi ab megnyit, tesztelgetés, végül 1330 2000-ret bírt a benchmark, viszont 10 perc játék után kifagyott.
Ami fixen megy fél óra után is: 1300 1950.
Venti belőve fix 60%-ra, 70fok fölé még nem ment a GPU. -
JegesEmber20
aktív tag
Na végül ma került hozzám, egyelőre nagyon kínai ez az AMD driver felület, OC-t továbbra is MSI AB-ben csináljam? Illetve olvastam a wattmanról, kell az nekem, hol találom?
-
JegesEmber20
aktív tag
Üdv!
Holnap érkezik hozzám egy Asus Strix 470 mit kell tudni róla előzetesen? GTX 970-től erősebb/gyengébb?
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Fejezzétek már be.. ami napok óta itt megy borzalmas.
Csakhogy valakinek kedvezzek aki értelmes dolgokat jött olvasni a topicba, PCX-en megint 71k az XFX 480

-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Jó hát

-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Meg is rendeltem ne aggódj

Veszteni nem vesztek semmit, gyorsan belenéztem az ÁSZF-jükbe
"Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől."
Viszont ez elég gáz, hogy "ja mi csesztük el bocsi, mégse!"
Edit: Egyébként szerintem az az ár a nettó akart lenni csak elírták
, de hátha! 
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
-
JegesEmber20
aktív tag
Mennyire para az a 2 év garis pcx-es 480 4GB 70-ért? Vagy inkább 62-63 körül 470-et az aprósoktól? Sok a teljesítmény különbség a 2 kártya között?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is megkaptam a levelet... van arcuk rendesen