Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz768_
tag
válasz
krisz768_
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Végül a gigabyte lett, mivel a nitro+ nem fér bele a gépházamba. Undervolt-oltam (940mv), viszont újraindítás után nem állítja vissza. Mást visszaállít pl. power limit vagy a feszültség kézi állítását, viszont az értékeket már nem, az alapértéken marad.(1150mv) Olvasgattam, korábban írták, hogy kapcsoljam ki a hibrid indítást, illetve neten láttam olyat hogy összeakad az ms afterburnerrel. Ezek nem segítettek, valakinek ötlete?
-
válasz
krisz768_
üzenetére
A 1050 Ti az ilyen szempontból nagyon jó kártya, nekem is az volt korábban. Bár lehet abból sem mindegy melyik.
Azért egy ventilátor szabályzást próbálhatnál beállítani mielőtt rögtön lecseréled, mert gondolom az ráfizetéses lesz egyértelműen. Az alap venti szabályzás nekem is gyenge a Nitronál is. de MSI AB -vel sokat lehet rajta javítani azért. Az RX azért teljesen más, mint a 1050Ti, amit beteszel ás minden szép és jó. Itt kell egy kicsit állítgatni rajta. Érdemes alulfeszelni, majd beállítani a venti görbét.
Ha van pénz lóvéra akkor cseréld le Nitro+ -ra, az mindenképp jobb. (De ott is érdemes beállítani majd azért ezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest