- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Nem ajánlom, hol olvastál ilyet? De nem is dobom ki 3 év garanciával, főleg, hogy rev2.
Egy corsair volt elsőre, de cicerget. A gépet használni akartam most karácsonykor, így belementem ebbe a cserébe rövid google után. Multimeterel is ellenőriztem az elején a feszültségszinteket, és terhelve is jó. Szétszedni nem szedtem szét, garancia matrica a csavaron sajnos. Még valami?
Szerk: halkabb mint a korszar volt... Amit biztos nem veszek többet.
-
lacus83
senior tag
-
guftabi96
addikt
Szerintem ki, de miért cf?
Én biztos nem szívatnám magam több kártyás rendszerrel. Két rx480 árából már majdnem kijön egy 1080, de egy 1070 bőven.
Látjuk mostanában, hogy milyen az sli meg a cf. Hol megy-hol nem, ha megy is van, hogy alig skálázódik.
Szerintem sok fejfájástól megkímélnéd magad egy, erősebb kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8