- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
-
freezer922
aktív tag
-
bivalyolo
őstag
Dícséretes, hogy az ubi belerakta a dx12-t, és nem lassabb de még csak nem is ugyanúgy fut, mint a dx11 hanem még jobban is, az viszont számomra nem teljesen tiszta, hogy egy bf1 olyan ótvarul megy a dx12-vel, hogy játszhatatlan. Ráadásul már megjelenésekor benne volt, és azóta kijött javítások sem hoztak érdemi változást.

-
olymind1
senior tag
-
BReal
addikt
Konkrétan a Digitalfoundry-s 480-1060 DX11-DX12 tesztben 5 és 15 fps különbséget említ emlékeim szerint a csóka. Ami érdekes volt, hogy DX12-ben előfordult, hogy a 1060 beesett 60 alá, egészen pontosan az 50-et közelítette, a 480 szépen tartotta végig. DX11-ben fordított a helyzet, ott egy átlag 5 fps-sel kb. jobb a 1060. 480 DX11 vs. DX12 szempontból pedig 5-20 fps boostról beszél.
-
törölt tag
Crimson 16.10.2 driver
hibajavítások
"– A ventilátor sebessége esetenként a nagy terhelést jelentő alkalmazás bezárása után is magas szinten maradhat egyes Radeon RX 400-as sorozatú videokártyáknál.
– Az Eyefinity kijelző-csoport beállításai AMD CrossFireX alapú rendszereknél driver frissítést követően olykor elveszhettek.
– A Gears of Wars 4 egyes pályáin magas felbontás és magas képminőség beállításakor esetenként akadás jelentkezhetett.
– A DirectX 12-es tartalmak egyes, régebbi processzorokkal szerelt rendszereknél nem indultak el, amennyiben az adott CPU nem rendelkezett a „popcnt” utasítás támogatásával."Ez utóbbival szerintem már voltak itt kérdések a miért nem indul kategóriában.
MikaVejneGI : Egyikkel sem nyúlsz mellé, bár szerintem black edition
a 8 Giga nem csak jövőtállóságban jobb hanem szinte minden felhúzhatóa memóri 9000 Hhzre. Hogy ez neked megéri e a felárat ezt Te döntsd el. -
BReal
addikt
-
freezer922
aktív tag
-
sagit
veterán
-
trufa12
addikt
Értem, csak akkor már a 980ti ára lent lesz a végbélben... és én nem akarok újra 200 feletti összegeket költeni, azért gondolkodtam fhd-ra 2x480ban ami 4gb-os..
Freesync-mellé meg a 144hz mellé

Csak azt szeretném tudni most jók akkor ezek a vga-k FHD-ra vagy döcög 40 fps-el .. (most nem a mafia 3 gondolok ) mert már le is fosom bokáig.. pénzkidobás volt már nem is érdekel .
Régi játékok, meg új játékok minden érdekel.
-
Apucy01
őstag
-
h-yle
addikt
-
h-yle
addikt
-
lacus83
senior tag
-
bogarfx
aktív tag
-
BReal
addikt
Ha már az Iway-t említetted:
Sapphire Radeon RX 480 4GB Nitro 70600 Ft, 2 év garanciával. Nem rossz, nem rossz.
-
sagit
veterán
-
myckey
veterán
-
sagem
addikt
-
myckey
veterán
Én jelenleg a legfrissebb 16.9.2 Crimsont használom. Sep 13-i, ez a whql .
Nincs problémám.
Régi kártya után, én csinálnék egy új driver letöltést, vele a régi törlését, majd az új felrakását.
ver 2.2? őszinte leszek, gőzöm sincs ez micsoda.

A kártya olyan 60% - os 2400 rpm venti fordulatig hangra teljesen vállalható, utána már kihallani.
( persze ez a körülményektől is függ, én ebben az új, szigetelt házban, ledobva asztal mellé, nem igazán figyelek fel a 2500+ fordulatra sem. de ez teljesen szubjektív .)Ellenben magával a hűtési teljesítményével biztos nem lesz gondod. Lehet bátran fentebb húzni azt a 1288Mhz -et, nyugodtan! Sőt!
Alul is feszelheted, simán.Ahogy a memórián is tornázhatsz, beállítod kézire a feszültség vezérlést, hagyod alapon ami van gyárilag ( nekem 1,0V ) aztán ilyen 2100-2200 ra simán beállíthatod, persze rendesen kitesztelve.
Én a venti profilt egyelőre nem babrálom, auton van és kész.
A hőmérsékleti értéket azt viszont megadtam max. 85 fokra a cél pedig 70 fok, ami lehet kevesebb is. Bírja.
Lehet powerlimit se kell neki pluszban, 1288Mhz nél tuti nem kell, nekem se lenne nagyon szükséges 1350Mhz re az a +20%, de mondom egye fene.Írtam már fentebb is, 1-2 oldallal , hogy én miként állítottam, teszteltem stb....
Wattmant használok, egyedül ha plusz feszt akarsz adni a GPU nak, akkor kell AB. ( szerintem teljesen felesleges annyira kihúzni a GPU frekvenciát, elég ami a wattmanban benne van )
Na hajrá!

(#7229) Puma K
Mehet is a vs topicba

Én is tudnék számokkal jönni ezen tesztek ellen, de erre van másik hely.
Laja kolléga jól megfogalmazta, savanyú a szőlő. -
myckey
veterán
-
giornalista
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a 8 Giga nem csak jövőtállóságban jobb hanem szinte minden felhúzhatóa memóri 9000 Hhzre. Hogy ez neked megéri e a felárat ezt Te döntsd el.