- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
zolee1984 #11768 üzenetére
az én gépemhez elvileg elég lenne szerintem egy 300W-os minőségi táp, de akkor éppen csak a minimumot számoltam. ha felhúznék mindent, máris kellene a 400W a kolléga állítása szerint, de az is csak a minimum, mert hát tartalékot illik hagyni.
az előző gépemben IGP volt, és 650W-os FSP táp. a mostaniban 600W-os van, és mivel nincs terhelve, remélhetőleg sokáig is fogja bírni.
a táp elpukkanás egy rossz dolog, régen átéltem párszor, nincs rosszabb, amikor nem tudod mitől indulgat újra a géped, és az élettartama alatt 2x cserélsz tápot.
már nem spórolok ilyeneken. így benne van az OC lehetősége, és stabil, hosszú távon működő gépet kapok. drágább persze, de a kényelem megér ennyit.
(#11772) HSM: veszek egy nagyot, ami legalább bronze, és nem számolgatok
a mostani ilyen.
-
HSM
félisten
válasz
zolee1984 #11768 üzenetére
Persze, ennek így semmi értelme. A prime-ot úgy kell futtatni, hogy egy mag maradjon Furmark-nak. Mondjuk a GTX-eken ilyenkor is könnyen befigyelt a TDP limit....
De tény, 5-600W egyáltalán nem reális. Viszont azért egy 100-150W tartalékot sosem árt hagyni a tápokban.Szóval végül azért csak 500W magasságában lyukadunk ki...
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest