Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvagen
kezdő
válasz
bobalazs #46280 üzenetére
Igen 1060 fagyott ki nalam, valamiert de az stabilabb volt sokkalta 1 felmasodpercre akadt be utana mar semmi akadas, mar joa gep baszakodtam vele mert jobban lettem a gyogyszertol, elvannak gorbulve a pinek az alaplapon ahova a procit rakod es valszeg szarul erintkezett es nem bootolt be , most lettem olyan allapotban hogy sikerult meg csinalni. A 1060et vissza adtam mar tesomnak , most van benne rx es teljesen ujra rakom a windowst , formazom az sdd-t ,mert valszeg nalam a gebasz ha ki crashelt a gep..... ez volt a hiba: video tdr failure .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robot fűnyírók
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF RTX 3060 TI 8GB GARANCIÁS
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest