- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
Simán driver hiba, nekem az előző 5500XT m nél random lefagyott a gép, azt hittem már tápegység hiba, közbe driver volt, rendes meglett nyúzva a gép, chipset driver régebbi, memtest futtatgatások, CPU újrapaszta, WIN 10 reinstall, még ventilátorra is gyanakodtak hogy bezavar.
Aztán a kitartó akaratnak köszönhetően kettővel régebbi AMD driver óta hibátlan a gép és semmi baja nem volt.
Próbálgass más drivert, nekem 20.12.1 a bevált. Amit még javaslok csak WHQL drivert rakj fel mert ami nem az, azt az userek tesztelik, esetünkbe pl te akinek gondja van vele.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest