Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz
ritkaság #38729 üzenetére
Ezzel az új adrenalin szoftverrel felejtsd el a thirdparty szoftvereket. Nagyon kényes ezekre a programokra. Én hagytam is a fenébe ezt az új adrenalint. A legjobb az volt, hogy szerettem volna az amd szoftverben bekapcsolni a vertikális szinkronizálást egy adott játékhoz, de ahogy elindítottam a játékot visszaállította és a játékbeli beállítást vette alapul. Always on-ra tettem a szoftverben és mindig vissza állt. Viszont a chill az működött. A többi hülyeségéről nem is beszélek.
-
Vasi1984
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. MSI RX 480 GAMING X 8GB VGA kártya esetén code 43-as hibám van Win10-ben. Használtan vettem,sajnos azóta sem tudtam normálisan működésre bírni. Próbaltam mindent,amit külföldi fórumokon,youtube videon láttam. Patchelt driver, vbios frissités,2016-os driver,driver signature kikapcsolás,friss win telepítés,tenyleg mindent,de továbbra is fennáll a hiba.
Valakinek van ötlete,esetleg vmilyen szervízben meg tudják javítani?
Elvileg még garis a kártya,de gyanítom,hogy az a papír semmit nem er már ezek után... -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HD5830 xtreme kártyám, most vettem egy használt Rx 570 itx-et. 5830 ki, 570 be. Driver csere, régi drivert automatikusan törölte. A friss driver: Adrenalin 2020 Edition 19.12.2
Szerettem volna WOT-ozni, de a kép helyet csak egy nagy vibráló katyvasz jelent meg és csak a kikapcsológombra reagált. Újraindítás után ránéztem az AB-ra, ugyan hány fokos a kari. Nagy meglepetésemre eltűnt a progiból a ventilátor ablak. Na mind1 folytattam. Átnéztem mindent és minden más OK. Újra indítottam a WOT-ot és elindult, de 100%-on ment a kari, viszont a ventik nem forogtak magasabb fordulaton. 15-20 perc után kikapcsol a gép. Viszont, ha win gombbal kiléptem a játékból nem engedett vissza. Szerintetek mi lehet a hiba, milyen drivert tegyek fel? Ha minden jól megy hogyan feszeljem alul a karit. -
Norby86
őstag
válasz
NdrewSunix #38721 üzenetére
Oké, köszi, akkor így csinálom.
-
paprobert
őstag
válasz
NdrewSunix #38720 üzenetére
Igen, de ez a gomb annyit tesz, hogy lenyitja a Power limit csúszkát. Nem veszi egyáltalán vissza az órajeleket.
Illetve ha a nyelvet átrakod angolra, akkor máris "Power tuning" néven fut ugyanez a gomb, ami nekem azt mondatja, hogy az AMD még félre is fordította.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Gyuffa #38723 üzenetére
szintén rx480 és ugyan ez volt nálam is. safe mode + ddu aztán újra telepítettem és most működik. viszont gyakran csinál mikrolaggokat még úgy is hogy be van állítva a fix 60fps a monitor frissítési frekvenciájához igazítva úgyhogy valószínűleg én is visszarakom az előző WHQL-est, annál nem csinálta ezt a micro stutteringet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest