Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
Gubrush #18248 üzenetére
Ez mind oké és így is van, elmondta több tulaj is (nekem is volt 7950 WF3...). Ott kezdődnek a bajok ha tuningolni akarsz, mert elkezd nagyon hangoskodni a kártya. Tudom-tudom, hogy játék mellett nem hallod meg minden, de egy jobb hőcsöves hűtésű kártyához képest, amin 2db nagyobb venti van, igenis hangos. Ez van.
Használd egészséggel, főleg ha alapon hagyod, mert az 1Ghz az sok mindenre elég lesz. Csak itt a legtöbbünk azért írogat és olvasgat és kisérletezget, hogy minél többet ki tudjon hozni ebből a remek GPU-ból, mivel olyan 1,1-1,2 Ghz környékén már elég erős és megeszi az ALAP 7970-et is
Mellesleg nekem alapórajeleken is fagyott a Giga, nagyon nem szerettem. Ez van, ízlések és pofonok.
-
Foxmulder89
senior tag
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Gubrush #16803 üzenetére
Ha van rá módod a VGA-t olyan boltban vegyed ami benne van a Never Settle Reloaded kezdeményezésben
-
-
Garsza
veterán
válasz
Gubrush #16785 üzenetére
Helló. Írtad hogy 7970 vennél az kb 100000Huf ha veszel helyette egy 7870 55000HuF ból meg van marad 45000 red a jelenlegi lapod és procid eladod kb 40000 HuF tudsz értük kérni és lessz 95000 ujj lapra plusz procira annyiból jót lehet már venni. Vagy még 7950 et vehetsz 75000 ért lehet màr kapni és akkof is madad még lapra meg procira.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Gubrush #16781 üzenetére
Őszinte leszek hozzád, én anno 1920x1200-ban egy 4,25 Ghzre húzott q9550-el nem tudtam kihajtani az akkori hd5850-esemet sok helyen szűrőkkel, mindennel együtt, na most a te procid jóval gyengébb még az én akkori q9550-esemnél is(4,25ön), a 7850/70 pedig jóval erősebb kártya az 5850-nél, ami szintén jóval erősebb a mostani 4830-asodnál
akkor ebből vondd le a következtetéseket
a mostani 3570k-val 4.8 Ghzen simán kihajtom az 1125/1575ön menő 7970esemet, nagyítóval kell keresni az olyan szitukat amikor nem 99% a gpu usage még cpu intenziv gamekben is
helyedben inkább gyúrnék egy jó erős platformra intel vagy amd, ami szimpatikusabb(direkt nem irok csak intelt....) és utána gondolkoznék erősebb vgan, ettől függetlenül egy 7850-es beleférhet, csak tényleg sok helyen fog limitálni a platformod, nem tudom mikkel játszol, de mondjuk egy skyrimban érezhetően vissza lesz fogva vagy sc2 nagyobb csatákban, bf3 szintén nagyobb multi mapokon, crysisok(2-3 főleg nagyon cpu igényes) stb. stb.
amúgy nem kimondottan a cpuval lenne baj, mert anno nálam is nagyon domborított a q9550es 4,25ön, a cpu nyers teljesitménye ugy nagyon durva volt, csak az egész platform elavult, lassú, nem állja meg a helyét a mai gamekben főleg ahol sokat számít az 1 magra jutó teljesítmény vagy a szarul portolt gamek....
bár tény hogy nagyobb befektetés platformot cserélni de hidd el megéri, nekem legalábbis megérte, mert ég és föld, sokan dicsérték anno is az i5/7eset még a bloomfieldes időkben, hát még most a sandy/ivyk idején amik még rátettek egy lapáttal az i5/i7 generációk sikerére
a döntés a tiéd
én egy jó erős i5ösre esküszöm, ha nincs szükséged HT-re a munka miatt és tényleg játékra kell a gép, árban is belefér és a teljesitmény is nagyon jó
-
válasz
Gubrush #16777 üzenetére
Valahogy elvegetálnál,de legtöbb helyen olyan lenne,mintha 7850-70-t vettél volna,mert a proci közbeszól. Építs először egy izmosabb alapot aztán válts ilyen kártyára. Ha mindenképp Upgradelni szeretnél akkor egy 7850 nyugodt szívvel ajánlok a mostani cuccos mellé, sokkal gyorsabb mint a 4830 és tápot sem kell cserélned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Vivaldi (böngésző)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő