Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Keksz03 #5126 üzenetére
mert az kicsit hülyén venné ki magát szerintem ha minden gyártó szarásig adná ki a +200 mhzes gpuval ellátott példányokat, a kutya nem venné a refet kb
ha valaki nagyon akarja tuningolni két kattintás oszt annyi, aki kicsit utána jár az tudni fogja hogy az architektet jóval magasabb órajelre tervezték, de egy user 1.0 szerintem örülni fog a sima OCs példánynak is mert hogy milyen jól járt vele
legtöbb ember sügér hozzá szerintem, megveszi és használja, nem ennyire mélyreható a témában mint a ph közössége(#5125) MaximumGame: mikrósütőben tartod azt a gépet ?
nem kéne ilyen forrónak lennie
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest