Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Sondi1986 #37279 üzenetére

Azabaj, olyan mintha vennél egy 70k-s olajsütőt ami képtelen lenne annyira "felforrósítani" az étolajat 30perc alatt (és a specifikációi alapján ehhez maximum 10p kéne neki..), hogy használható legyen. Visszaviszed gariztatni, hogy srácok ez nem frankó (provolone..), 3-4hét múlva szólnának hogy mehetsz érte, majd amikor a kezedbe adják tágranyílt szemekkel közölik veled, barátom márpedig nálunk kiválóan felforralta a vizet 10perc alatt!

- Ja vagy úgy.., ez igazán jó.., esetleg ha napraforgó olajjal is megnéznétek az igazán üdvös lenne. :U
    - Kedves uram, tudja mi az olajsütőt vízzel teszteljük, semmi baja.
    - Értem.., akkor ..[ választékos káromkodás ] de azt is lóháton, viszont látásra!

Persze, nyilván az olajat nem szokás a szószoros értelmében forralni, de mégis máshol van a forráspontja mint a víznek, némiképp. ;) Kb olyan a viszonyuk mint a szintetikus teszteknek - játékoknak, a VGA-t is játékra veszed nem Valleyra, teljesítményre is mást kíván az olajsütőtől az étolaj mint a víz.

Szóval én csak azt mondom, hogy ez gáz.
    Elhiszem, hogy a dolgozókat büntetné egész nap az égett olajszag ha azzal is szíveskednének tesztelni a hibával visszaküldött olajsütőket, az egyetlen probléma, nem értem hogy nekem ehhez mi közöm van. :R

Új hozzászólás Aktív témák