- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
WaterWawe #31968 üzenetére
Én a Sapphire 7970 Dual-X ESD-védő zacsijába és dobozába tettem a hangkarit arra a pár hónapra, amíg két karim volt.
Eléggé hiányzott, de szerencsére újra visszakapta már a helyét.
Halkan megjegyzem, CF-nél nem lesz hosszú életű a hangkari a két kari közötti katlanban, pláne, ha ilyen brutál zabagép 7970 mellé rakod, mint ez a Lightning. Azért gondold át.
Nekem akkor így nézett ki a gép belül: [link]
És hiába fújt be két 18cm-es venti is 700rpm-en, és egy 12-es lassan kifelé, nem igazán volt elég, olyan hőséget csinált a két kari még alulfeszelve is, hogy borzalom. Ja, és a felső kártya még így is bő 10 fokkal lett melegebb, pedig az alsót csak brutálisan alulfeszelve és 800Mhz körül használtam GPGPU-nak, hogy azért ne fűtsön nagyon. Játékra így elég szar lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest