Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz ÁdiBá #27940 üzenetére

A leírt jelenség memória hibára utal. Esetleg lesd meg a karid, nem-e melegszik túl a memória-VRM. :) A refin sokkal erősebb a memória-VRM hűtése, mint ezeken.

Egyébként ezt az 1200-at úgy írod, mintha kötelező lenne... Nekem a 7950-em 1200-at megy, de ott úgy megáll, mint a szög, +0,1V-al se megy 1225-öt stabilan. :N A csipek ilyenek, nincs ráírva a tuning-potenciál sajnos. Én a leírt hiba alapján simán megpróbálkoznék egy 1150/1600-al. ;)

Amit megfigyeltél, az nem pontatlanság, hnem vdrop. :) Lejjebb megy, minél nagyobb a terhelés, annál lejjebb, hogy a terhelés megszűnésekor ne lőjön nagyon túl a beállított 1,256V-on. Ha több feszt adsz, lehet kevesebb marad, a nagyobb melegedés és az emiatti nagyob áramfelvétel miatt. Nem kuka az a GPU, max nem a legtuningosabb.

(#27943) ÁdiBá: Nekem se jött be a CF. :N

(#27944) KAMELOT: Semmi gond nincs a Sapphire karijával. Nálam a sima OC BOOST-on nincs feszültségzár, kitűnő a hűtése, és +50% power limitet enged, és a CCC órajel limitjei is az egekben vannak. Teljesen pöpec kari, mégha nem is egy Lightning. :U De 40 000-el olcsóbban igencsak elpüföli a villámos karit ár/értékben. Nekem pl. az Asus, amivel gondjaim lennének 7970-ből, mert én állandóan alulfeszelem a karit, és minden játékban csak annyin járatom, amennyi feltétlen kell neki. Ezt meg nem tudnám megtenni az Asus-al.

(#27951) deadwing: Amit a VRM hűtésed elbír, illetve, ha elbírja, 1,256V. Ez a max, amiket gyárilag kapnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés