- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
CSOKI08 #27448 üzenetére
Az marha érdekes. Azért, mert a %, amit az AB mutata, az a vezérlési érték, mennyit próbál a kártya elérni, míg az RPM az mért érték, tehát mennyit jelez vissza a venti a sebességéről.
Kipróbáltam a Sapphire Dual-X 7970-emen, és fix (47%-ra tettem a teszthez, ~2000rpm) és ahogy kicsit lefogtam a ventit, azonnal látszódott az RPM-en (a % mardt természetesen, ő továbbra is 47%-ot vezérelt ki a ventinek, csak ugye én beleköptem a levesébe), azonnal mutatkozott, hogy 2000 helyett 1400, 1000, amennyire éppen megnehezítettem a dolgát. Ami még érdekes volt, hogy az én kártyámon csak a hátsó ventiből érkezett az adat, a kártya monitorcsatlakozókhoz közelebbi ventijét lefogva semmiféle változás nem történt a mért sebességben.
Ezek alapján azt tudom elképzelni, hogy a kártyád második ventije rossz, vagy pedig a vezérlője. De így kizárnám a szoftveres gondot, mert akkor az RPM-en nem látszódna az emelkedés.
Az újraindítás szerintem azért indítja be, mert akkor elvileg maxra vezérli a ventit az elindításához, és amikor pörög veszi csak vissza, és gondolom, a kontrollerét is olyankor újra inicializálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam Deck
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged