Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #23752 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy a +20% power is kinyírhat egy rosszul, gyengén megépített "spórolós" vagy nagyon rosszul szellőző házba épített karit. Az unofficial mód is hordoz magában némi kockázatot, de ott nem a kari vezérlőinek a paramétereit változtatod meg, hanem csak szoftveresen változtatod meg a működését.
Azzal pedig csak akkor tudsz fizikai károsodást okozni, ha túlhúzod/terheled a karit. Egyébként nem is nagyon ajánlottam az unofficial mód használatát, csak megemlítettem néhányszor, mint lehetőséget.
Az MSI powertune profilja meg Abu85 rögeszméje, ez is legfeljebb akkor tud kárt okozni (ha egyáltalán létezik a dolog) ha ész nélkül húzod/túlterheled a karit.
(#23753) fatal1ty1984: Nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni... Nem vagyok szervízes, hogy lássam, hány kari és mitől döglött meg... A fórum meg erre nem jó.
Meg érted, ha van egy döglött karid, amit mondjuk húztál más bios-al, hogy mondod meg, mitől nyúlt ki? Simán csak szar volt? Túl nagy volt a húzás és túlmelegedett? Vagy nem bírta a rossz BIOS paraméterezést? Na, ezért nem is fogsz sok ilyet látni később se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest