Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz daveoff #23752 üzenetére

Nekem az a véleményem, hogy a +20% power is kinyírhat egy rosszul, gyengén megépített "spórolós" vagy nagyon rosszul szellőző házba épített karit. Az unofficial mód is hordoz magában némi kockázatot, de ott nem a kari vezérlőinek a paramétereit változtatod meg, hanem csak szoftveresen változtatod meg a működését. ;) Azzal pedig csak akkor tudsz fizikai károsodást okozni, ha túlhúzod/terheled a karit. Egyébként nem is nagyon ajánlottam az unofficial mód használatát, csak megemlítettem néhányszor, mint lehetőséget.

Az MSI powertune profilja meg Abu85 rögeszméje, ez is legfeljebb akkor tud kárt okozni (ha egyáltalán létezik a dolog) ha ész nélkül húzod/túlterheled a karit.

(#23753) fatal1ty1984: Nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni... Nem vagyok szervízes, hogy lássam, hány kari és mitől döglött meg... A fórum meg erre nem jó. :N
    Meg érted, ha van egy döglött karid, amit mondjuk húztál más bios-al, hogy mondod meg, mitől nyúlt ki? Simán csak szar volt? Túl nagy volt a húzás és túlmelegedett? Vagy nem bírta a rossz BIOS paraméterezést? Na, ezért nem is fogsz sok ilyet látni később se...

Új hozzászólás Aktív témák