Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Raggie
üzenetére
Van pár csupasz vrm-es 79xx de szerintem egyiken sem gond a borda hiánya.
Nálam a Giga 50-esen sincs és 1100/1600 az a "sweet spot" ahol még rendben van a hangja és a fogyasztása. 1175mv van beállítva neki ebből kb 1,12v-t kap meg, a vrm-ek szép lassan felkúsznak 70 fokra majd ott megállnak.
Ettől függetlenül igénytelenségnek tartom az ilyen filléres dolgokon való spórolást, nem sokan, de lesznek olyanok akik pont (csak) emiatt nem fogják megvenni az ilyen kártyákat, akkor is, ha nem számít és esetleg tudják is. Úgy meg már szerintem ugyanott, vagy rosszabb helyzetbe vannak ami a bevételt illeti... -
szasanyi
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
Nem igazán, nálam ugyanis a PCS+ esetén 70 fok alatt marad, igaz ez még 1100Mhz@alapfesz felett nem nagyon ment (alapvetően 1000/1375-ön használom nonBOOST BIOS-szal, úgy meg főleg meg sem közelíti), mert nem láttam értelmét. Nem egy különösen tuningos darab az enyém, de a hőfokokkal és a zajszinttel biztosan nincs semmi probléma.
És hol lesz már ez mire - mondjuk a hőfok miatt - meghibásodna...HSM: akkor ott meg főleg nem lehet gond emiatt, ha nálam ez a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Jackson elektromos gitár
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És hol lesz már ez mire - mondjuk a hőfok miatt - meghibásodna...