Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A kép alatti röpke hozzászólást telóról már nem sikerült elolvasnom. Hát ha nem fér be, akkor nincs mit tenni, max kicsit meg kicsit megcsiszolni, megvagdosni a Peter VRM bordát

Az IHS minősége pedig nem legenda. Ha felpolíroztad a Peter-t, akkor gondolom már procit is políroztál. Ha nem, akkor kezdj el videókat nézni. Én pl anno felpolíroztam az E2180-ast és csiszolgattam ezerrel, míg a közepén a nikkelborítást még el sem kezdte, de a sarkait már majdnem a rézig csiszoltam. Ugyanígy volt egy másikkal csak fordítva. Domború volt és elég nehezen tudtam polírozni, mert billegett a proci a papíron
Itt egy példa. Ám, ha valamihez közöd sincs, akkor nem kell egyből hülyének nézni az embert. Legalább járj utána

-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Továbbra is off :S A Sapphire-OC és a DCII-V2 is alapfeszes 1200as volt ;p
Ilyenkor bánom igazán, hogy nem volt itt 1Xre a 7950 és a 7870, összevetni. De mérések nélkül is csak azt tudom mondani, nem éreztem a difit, ha nem volt húzva a 7950..és ezt alátámasztja szerintem akárki..azért annyira nem tré a 7870 backend, hogy elfogyjon..nyilván, lehet olyan szitut találni, ahol leiskolázza a 7950, de az igen ritka. Mondjuk az árukat figyelembe véve el is várja az ember, hogy alapból legyen komolyabb difi..szerencsére OCval ez megvan
Megyek alvadni, mert le leszek lőve
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- DOOM - The Dark Ages
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest