Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
ricshard444 #15305 üzenetére
Eza Powertune +20% mit csinál? Vagy még inkább az érdekelne: mitől (mi) lesz így jobb? És ha semmit semm állítok, csak a CCC-ben felhúzom a csúszkát 1000Mhz-re akkor mi van? Bár ez már tuning.
Én azt nem értem pontosan mi és miért "grál" a BOOST miatt? És ez vajon minden BOOST verziójú 7950-nél jelentkezik?Foxmulder89: a BIOS frissítés nem gond, a tuning alapjaival sincs gondom. Általában meg is nézem teszt erejéig, de annyi. Egyébként mire gondoltál pontosan?
daveoff: ez a lényeg, hogy ilyen minőségű és ilyen jó hűtéssel ellátott 7950 nincs ilyen áron! Sőt, az átlag - akár jóval - drágább, nem még ilyen változat. Várnék még Abu85 válaszára is, csak nem tudom az mikor lesz... Neki sok infója van ami nekem (sőt, sokak másoknak sem) nem áll rendelkezésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest