Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz TTomax #14995 üzenetére

Ha tudni szeretnéd, akkor az én esetemben én 30k -val kevesebbet fizettem, mint a legolcsóbb 670 volt akkor, azaz 90k -t. Hogy mit kaptam? Egy olyan kártyát ami alapon is elveri minden esetben a 680 -at, gyerekes könnyedtséggel kicsit meghúzva pedig egyszerűen esélye nincs már szegény zöld királynak..
    Értem én, hogy mit mondassz, és teljesen jogos lenne, HA a beta driver telepítése bármilyen plussz szakmai hozzáértést igényelne egy sima driverhez képest. Dehát nem :C ! Annyira mindegy melyiket rakod fel...
    De ha ettől jobban alszol, akkor nyugodtan jelentsük ki, hogy a zöld kártyákat könnyebb kezelni. Akkor viszont azt is, hogy egyértelműen többet lehet kihozni alapon, és húzva is egy hd7970 -ből, mint bármilyen más vga- ból jelenleg, és azt is, hogy ár/érték arányra is jobb az amd ebben az évben, ezzel a sorozattal, a 6xx sorozattal szemben. Így akkor minden objektív tény meg van említve, remélem elégedett vagy.
    Elfogultságról annyit, hogy ez az első AMD termékem, mindig is nvidia-s voltam, most is azt akatam venni, csak olvastam teszteket, számadatokkal, nem ilyen alátámasztatlan dobálózásokat, mint amit te is elkövetsz itt, és meggyőztek. Nem bántam meg.

Közben amit írtál: nekem egyetlen játék sem darabos, mind teljesen sima, kivéve a nyilvánvalóan pocsékul összehányt szarokat, (értsd: Far Cry 3), de az zöld oldalon is pont ilyen. Nem a kártya, nem a driver, senki vagy semmi más, csak Te tehettél róla, ha nálad nem így történtek a dolgok.

• Tomix24

addikt

válasz TTomax #14995 üzenetére

"Amióta megvannak 670ek a harmadik whql jön rá" Persze mert balfékék biztonsági réseket hagynak a hackereknek.. :DDD

Hanyagoljuk a dolgot, aki akarja úgy is felteszi a drivert, a legfrissebbet, akinek meg nem tetszik, mehet át a zöldekhez :) Szerencsére nyitott mindkét oldal.

Új hozzászólás Aktív témák