Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
keIdor #13376 üzenetére
Nem gondoljátok, hogy kicsit poénosak ezek a kijelentések? Felhozol itt egy évekkel korábbi eredményt, meg egy még régebbit, amikor még a Radeon nem is volt AMD kézben, és ezzel dobálózol. Nekem is az nVidia volt szimpatikus eddig, mindig is nVidia párti voltam, mindig is nVidia kártyám volt, de az nVidia ma csak ebből él meg, meg abból amit te is csinálsz most. Ez bizonyított, független tesztekkel igazolt tény, hogy a HD7970 GHz edition főként, teljesen egyszinten van a GTX680 -al. Ezek a tesztek akkor készültek, amikor még nem igen voltak ennyire computeot igénylő játékok, vagy csak 1-2, ezért az nvidia azt visszahozta 1-2 nagyon nvidia támogatott játéknál. Az is tény, hogy néhol jobb, ~10% van néha 7970, néha 680 részére. DE, compute-os játékokban ez nem 10% lesz az AMD részére.
A 7970 GHz editionre lehet sok rosszat mondani, hangos, sokat fogyaszt, forrófejű stb... De ha tetszik ha nem, teljesítményben verhetetlen, míg a 680ról ez nem mondható el.
Az újítások terén az nVidia ott kelti a hisztériát a hülyeségei körül, a PhysX, nem mondom, hogy nem jó, nagyon is jó, de van sokkal jobb fizikai motor, amit minden GPU, vagy akár CPU jól tud számolni, és látványosabb is akár. Aztán TXAA, az egész egy homályos szarság, nem élsimítás, blur effekt az egész.
Dehát megint nem meglepő, hogy egy 680 tulajnak kell bizonyítgatnia az AMD topikban, ennyit tudok erre mondani
haters gonna hate
(Most jöhet vissza is, hogy nekem meg 7970 van, igen, csak én ezt 1 hete vettem, kb. 1 hónapos "kutatás" után, és választhattam volna 680 -at is
, hangsúlyozom, kb. 10 év nvidia táborozás után)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keIdor #13376 üzenetére
Nehezen lehet, mert már most lehagyta a GCN a compute igényes játékokban a Keplert. Idén hat olyan játék jelent meg, mely erősen épít a compute hatékonyságra. Jövőre se jön kevesebb.
A DX10.1-nél pedig állandóan elfelejtik az emberek, hogy amelyik játék DX11-es, az automatikusan profitál a DX10.1-ből. Ezért nem lehet például a Call Of Duty Black Ops 2-ben bekapcsolni az MSAA-t DirectX 10-es VGA-n. DX10.1-hez van kötve a mintavételezés. De fel lehetne még sorolni 20 DX11-es játékot, ahol egy-egy effekt DX10-ben nem fut, de DX10.1-ben még igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest